Zingen in de ochtenddienst:
Door versoepeling van de regels mag er nu wel door een kleine groep/koor van 4 personen in de ochtenddiensten gezongen worden. De groep zit op ruime afstand van de gemeente en van elkaar, in het koor, bij het kleine orgel. Dat betekent dat deze groep zangers/zangeressen ook in beeld zal komen via de videobeelden.
Opgeven kan via https://forms.gle/zKMyswBBUeFaWrY6A

Zingen in de avonddienst:
De afgelopen maand hebben we steeds met 5 zangers/zangeressen in de erediensten gezongen. In de maand juli zullen de morgendiensten via het reserveringssysteem worden gevuld (zie elders). De avonddienst blijft een online-dienst. Hierin mag wel gezongen worden. Daarom zoeken we weer 5 personen per dienst die voor de gemeentezang willen zorgen. We worden niet apart versterkt en we komen niet in beeld. Opgeven, zo vaak als u/jij zelf wilt, kan via de link: https://forms.gle/543K2sES1Q8bSZNq8 Als er meer opgaven zijn, dan maken wij een indeling. Zo krijgt hopelijk iedereen een kans om te zingen in de kerk. Het opgaveformulier blijft online, zodat later in de maand opgeven ook nog mogelijk is. Meer informatie staat in forms.

Muzikale groet, Julianne Bogers, Bert van Zelst, Martine van der Klooster.