Beste ouders en kinderen:
Zondag 24 januari:
Deze zondag is de derde van een blok met vier verhalen uit de eerste hoofdstukken van het evangelie van Johannes over geloven en begrijpen wie Jezus is. Op deze zondag staat Johannes 3:1-13 centraal: Jezus spreekt met Nikodemus.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

KND 24-01-21 werkblad 4-8
KND 24-1-21 werkblad 8-12

Eerder:
Zondag 17 januari:
Deze zondag is de tweede van een blok met vier verhalen uit de eerste hoofdstukken van het evangelie van Johannes over geloven en begrijpen wie Jezus is. Op deze zondag staat Johannes 2:1-12 centraal: tijdens een bruiloft in Kana verandert Jezus water in wijn. veel plezier met de materialen.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Zondag 10 januari:
Deze zondag is de eerste van een blok met vier verhalen uit de eerste hoofdstukken van het evangelie van Johannes over geloven en begrijpen wie Jezus is. Op deze zondag staat Johannes 1:19-34 centraal: Johannes de Doper spreekt over de messias en doopt de mensen en Jezus met water.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder staan ook de werkbladen ingevoegd.

Werkbladen

Zondag 3 januari:
We lezen dit jaar een aantal teksten uit de kleine profeten. De eerste hiervan is Micha. Op deze zondag staat Micha 6:1-8 centraal: een oproep om eerlijk en trouw te leven. Veel plezier, Leiding KND

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Micha-Zondag-2-Werkbladen

Vrijdag 25 december:
Vandaag kunnen jullie het digitale kinderkerstfeest bekijken via de website. Heb je na het kinderkerstfeest nog zin om te puzzelen of te kleuren, download dan deze werkbladen. Veel plezier.
Kerstverwerking 2020

Zondag 27 december:
Vandaag gaat het bij de kindernevendienst over wat we met Kerst gevierd hebben: de geboorte van Jezus. Johannes vertelt erover en verwonderde zich toen ook al over hoe bijzonder het is dat God Zijn Zoon naar de wereld heeft gestuurd om Licht te brengen. Luister naar het verhaal en zing maar mee! Ook zijn er weer werkbladen te downloaden om opdrachten mee te doen. Veel plezier allemaal!

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via  deze link  te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

KND werkblad 4-8 – 27 dec 2020
KND werkblad 8-12jr – 27 dec 2020

Zondag 20 december:
Op deze zondag staat Lucas 1:67-79 centraal: Zacharias dankt God in een lied na de geboorte van zijn zoon Johannes, die later de mensen de weg naar Jezus zal wijzen. We richten ons op God die in Jezus het hemelse licht stuurt, omdat Hij zoveel van ons houdt.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Zondag 14 december:
De mensen zullen een stralend licht zien. Het thema van de zondagen van advent en Kerst is dit jaar: ‘Dicht bij het licht’. Deze zondag is een derde van een blok met vijf verhalen over het licht. Alle verhalen verwijzen uiteindelijk naar het verhaal dat we met Kerst lezen uit Johannes: Jezus is het licht voor de mensen. Op deze zondag staat Jesaja 9:1-6 centraal: God bevrijdt zijn volk en stuurt een nieuwe koning. Hij zal voor de mensen als een stralend licht in het donker zijn.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!