Beste ouders en kinderen:
Onlangs is er in de kerkdienst afgekondigd dat de KND weer gaat starten. We hebben hier als leiding van de KND met elkaar over gesproken. Momenteel blijven we de KND online aanbieden. Er is dus nog geen KND in het jeugdcentrum. Wel willen we jullie vragen of de foto willen mailen met de opdracht van de week, zodat we ook kunnen zien wat voor mooie werkstukjes jullie maken bij de verhalen van de KND. Hopelijk tot snel. Groetjes de leiding van de KND

Zondag 7 maart:
Deze zondag is de derde van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 14:1-7 centraal: Jezus vertelt dat de mensen door Hem God de Vader kunnen kennen en bij Hem kunnen komen. Veel plezier met de materialen en vergeet niet een foto te sturen van jezelf of je werkblad/knutsel.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!
Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.

Werkbladen 7 maart

Eerder:
Zondag 28 februari:
Een spoor van liefde. Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar naar Pasen toeleven. Iedere zondag staat daarbij een tekst uit het laatste deel van het Johannes-evangelie centraal. Jezus bereidt zichzelf en zijn leerlingen voor op zijn dood en opstanding, en vooral op de tijd daarna. Deze zondag is de tweede van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 13:1-5, 12-17 centraal: – Jezus wast de voeten van de leerlingen, en wijst daarmee vooruit naar Jezus’ begrafenis.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!
Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.

Werkbladen KND 28-02-2021

Zondag 21 februari:
Een spoor van liefde. Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar naar Pasen toeleven. Iedere zondag staat daarbij een tekst uit het laatste deel van het Johannes-evangelie centraal. Jezus bereidt zichzelf en zijn leerlingen voor op zijn dood en opstanding, en vooral op de tijd daarna.
Deze zondag is de eerste van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 12:1-8 centraal: Maria, de zus van Marta en Lazarus, giet olie over de voeten van Jezus, en wijst daarmee vooruit naar Jezus’ begrafenis.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.

Werkbladen KND 21-02-2021