Beste ouders en kinderen:
Onlangs is er in de kerkdienst afgekondigd dat de KND weer gaat starten. We hebben hier als leiding van de KND met elkaar over gesproken. Momenteel blijven we de KND online aanbieden. Er is dus nog geen KND in het jeugdcentrum. Wel willen we jullie vragen of de foto willen mailen met de opdracht van de week, zodat we ook kunnen zien wat voor mooie werkstukjes jullie maken bij de verhalen van de KND. Hopelijk tot snel. Groetjes de leiding van de KND

Zondag 16 mei:
Deze zondag is de tweede van een blok met drie teksten uit de brieven die in het Nieuwe Testament staan. We lezen over de wapens waarmee christenen zich moeten verdedigen tegen de kwade machten, over hoe we een voorbeeld voor anderen kunnen zijn in woorden én in daden, en over de liefde die van God komt. Op deze zondag staat 1 Timoteüs 4:11-16 centraal: Timoteüs moet een voorbeeld zijn voor iedereen. Groetjes, Leiding KND

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Eerder:
Zondag 9 mei:
Deze zondag is de eerste van een blok met drie teksten uit de brieven die in het Nieuwe Testament staan. We lezen over de wapens waarmee christenen zich moeten verdedigen tegen de kwade machten, over hoe we een voorbeeld voor anderen kunnen zijn in woorden én in daden, en over de liefde die van God komt. Op deze zondag staat Efeziërs 6:14-17 centraal: de gelovigen moeten Gods wapens gebruiken om zichzelf te verdedigen.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.
Werkbladen

Zondag 2 mei:
Deze zondag is de laatste van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin verteld wordt wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt. Op deze zondag staat Jesaja 55:1-5 centraal: over eten en drinken waar je niets voor hoeft te betalen.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.
werkbladen 4-8 jaar
werkbladen 8-12 jaar

Zondag 25 april:
Deze zondag is de derde van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin verteld wordt wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt. Op deze zondag staat Jesaja 11:1-10 centraal, over een rechtvaardige koning die vrede zal brengen.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.
Werkblad

Zondag 18 april:
Deze zondag is de tweede van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin wordt verteld wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt. Op deze zondag staat Jesaja 2:1-5 centraal: over de tijd die eens zal komen waarin de mensen zullen leven zoals God het wil, en er vrede zal heersen op aarde.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.
Werkblad 1
Werkblad 2
Werkblad 3
Werkblad 4

Zondag 11 april:
Deze zondag is de eerste van een blok met vier teksten uit het boek Jesaja, waarin verteld wordt wat de profeet Jesaja namens God aan zijn volk verkondigt. Op deze zondag staat Jesaja 6:1-8 centraal, over de roeping van Jesaja.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.
KND Werkblad 4-8 jr – 11 apr 2021
KND werkblad 8-12jr – 11 apr 2021

Zondag 4 april:
Maria ontmoet Jezus: Beste kinderen, deze zondag is de laatste van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 20:1-18 centraal: Maria uit Magdala en twee leerlingen ontdekken dat Jezus’ graf leeg is, en Maria ontmoet daarna de opgestane Jezus zelf.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.
4-8 jaar werkbladen- Maria ontmoet Jezus
8-12 jaar werkbladen- Maria ontmoet Jezus

Zondag 28 maart:
Jezus wordt gevangengenomen: Beste kinderen, deze zondag is de zesde van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 18:1-14 centraal: een groep soldaten komt om Jezus gevangen te nemen.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!
Hieronder kunnen jullie ook het werkblad voor 8-12 jaar terug vinden.

Werkblad 8-12 jaar

Zondag 21 maart:
Deze zondag is de vijfde van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 15:9-17 centraal: Jezus houdt van de leerlingen, en zij mogen die liefde aan elkaar doorgeven.
via deze link kun je zien en volgen waar jullie allemaal weer aan mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier! Ook zijn er via deze link weer een aantal werkbladen te vinden.

Zondag 14 maart:
Jezus belooft zijn vrede. Deze zondag is de vierde van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie.
Op deze zondag staat Johannes 14:15-17, 25-28 centraal: Jezus belooft dat de heilige Geest de leerlingen zal helpen en dat Jezus’ vrede altijd bij hen zal blijven.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Zondag 7 maart:
Deze zondag is de derde van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 14:1-7 centraal: Jezus vertelt dat de mensen door Hem God de Vader kunnen kennen en bij Hem kunnen komen. Veel plezier met de materialen en vergeet niet een foto te sturen van jezelf of je werkblad/knutsel.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!
Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.

Werkbladen 7 maart

Zondag 28 februari:
Een spoor van liefde. Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar naar Pasen toeleven. Iedere zondag staat daarbij een tekst uit het laatste deel van het Johannes-evangelie centraal. Jezus bereidt zichzelf en zijn leerlingen voor op zijn dood en opstanding, en vooral op de tijd daarna. Deze zondag is de tweede van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 13:1-5, 12-17 centraal: – Jezus wast de voeten van de leerlingen, en wijst daarmee vooruit naar Jezus’ begrafenis.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!
Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.

Werkbladen KND 28-02-2021

Zondag 21 februari:
Een spoor van liefde. Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar naar Pasen toeleven. Iedere zondag staat daarbij een tekst uit het laatste deel van het Johannes-evangelie centraal. Jezus bereidt zichzelf en zijn leerlingen voor op zijn dood en opstanding, en vooral op de tijd daarna.
Deze zondag is de eerste van een blok met zeven teksten over Jezus’ laatste week volgens het Johannes-evangelie. Op deze zondag staat Johannes 12:1-8 centraal: Maria, de zus van Marta en Lazarus, giet olie over de voeten van Jezus, en wijst daarmee vooruit naar Jezus’ begrafenis.

Er is weer een complete digitale Kinder Neven Dienst via deze link te volgen waar jullie allemaal weer mee kunnen doen en mee kunnen zingen. Om deze goed te kunnen volgen kun je deze het beste eerst downloaden en daarna starten. Veel plezier!

Hieronder kunnen jullie ook de werkbladen terug vinden.

Werkbladen KND 21-02-2021