Inmiddels wonen wij, Kees en Esther van der Knijff, bijna anderhalf jaar in Libanon. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan onze taalstudie Arabisch en we hebben een goede start kunnen maken met ons werk. We zijn God heel dankbaar dat het goed met ons gaat. Onze kinderen Hannah (8 jaar), Nathan (4 jaar) en Timon (2 jaar) hebben het gelukkig ook goed naar hun zin. In deze vlog vertellen ze iets meer over hun leven in Libanon. Welk Libanees eten vinden ze het lekkerst? En gaan ze met de fiets naar school? Kijk mee om een antwoord te krijgen op deze vragen! De link naar het filmpje mag doorgestuurd worden naar de hele gemeente en/of gedeeld worden met de leiding van de zondagsschool/kinderclubs zodat alle kinderen van de gemeente het kunnen zien! Hartelijke groet uit Beiroet, Kees & Esther van der Knijff, Hannah, Nathan en Timon

De nieuwsbrief van september vind je hier.