Follow Me Next

Follow Me Next

follow me next logoNa Follow Me volgt Follow Me Next!
 
Ben je zestien en/of heb je de vierde klas achter je gelaten? Dan ben jij van harte welkom bij Follow Me Next en daar het komende seizoen naartoe te komen. Bij Follow Me Next gaan we door waar we bij Follow Me gebleven zijn: het geloofsonderwijs van de afgelopen jaren krijgt verdieping. Een belangrijke vraag is: hoe sta je als jongere én als christen in deze wereld? Daarbij richten we ons in het bijzonder op jongeren van 16 jaar en ouder. 
 
Wat is Follow Me Next?
Follow Me is een catechesemethode (catechese betekent geloofsonderwijs) waarbij we met zijn allen beginnen in de grote zaal van het Jeugdcentrum. We bidden en zingen samen en er is een collecte. Ieder jaar wordt er bijzonder doel uitgekozen om het hele seizoen voor te collecteren. De eerste avond wordt het collectedoel van het seizoen bekend gemaakt.
Na de opening wordt het onderwerp van de avond uitgelegd met behulp van Powerpoint. Na deze uitleg gaan we in groepen uit elkaar. Het groepje waarin je ingedeeld wordt blijft het hele seizoen hetzelfde; we proberen zoveel mogelijk leeftijdsgenoten bij elkaar te plaatsen. In dit groepje, dat onder leiding staat van een vaste mentor, wordt doorgepraat over het onderwerp en worden opdrachten gedaan.
Follow Me duurt ongeveer een uur. Voordat we de avond beginnen, staat er koffie, thee of fris klaar in Het Honk.
 
Wanneer is Follow Me Next?
In Sprang is Follow Me Next op maandagavond en we beginnen om 19.30 uur. Om 19.15 ben je al welkom in Het Honk! Vanaf 25 september begint Follow Me Next.
Follow Me Next duurt ongeveer tot begin april 2018. In vakanties en in de weken van bid- en dankdag is er geen Follow Me Next. Vrije avonden worden van te voren bekendgemaakt.
 
Opgeven voor Follow Me Next
Je kunt je opgeven via internet. Dat kun je hier doen. 
 
Ouders, helpt u mee?
We willen de ouders van harte aansporen om hun kinderen te stimuleren om (juist op de maandag) naar Follow Me Next te komen. Ook als het om deze dingen gaat, mogen we elkaar herinneren aan de belofte die u gedaan hebt bij de doopvont, namelijk uw kinderen naar uw vermogen te onderwijzen en te laten onderwijzen. En dat laatste gebeurt, ook bij Follow Me Next! Wat zou het mooi zijn als alle jongeren bij elkaar komen om naar de opdracht van de Heere Jezus te luisteren: ‘Volg Mij’!
 
Namens het Follow Me Next-team,
Gerben voor de Poorte ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(T) 06 28430149