Activiteiten startweekend worden afgelast

Beste gemeenteleden,

Helaas hebben we moeten besluiten om vanwege de verwachte weersomstandigheden de sing-in en de maaltijd op zaterdag niet door te laten gaan. Het avondprogramma voor de 12+ gaat wel door. Het koffiedrinken zondagochtend na de kerkdienst wordt ook afgelast. U kunt natuurlijk wel een gemeentelid bij u thuis uitnodigen om koffie te komen drinken.

We vinden het erg jammer dat de activiteiten niet door kunnen gaan, maar wie weet kan het een andere keer nog gepland worden.

Startweekend 26 en 27 september

Binnenkort starten we met het nieuwe seizoen in de gemeente. Het HGJB-jaarthema is Goed om te horen! Het evangelie is voor ons een goede en belangrijke boodschap. Dit vraagt om een serieuze luisterhouding. Het lezen en verstaan van de bijbel als het Woord van God staat centraal bij dit jaarthema.
Het is ook goed om te horen dat het startweekend door kan gaan! We zien er naar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten en met elkaar te zingen en daarmee de eer aan onze God te brengen.

Op zaterdag 26 september houden we op het Evenemententerrein een sing-in. Iedereen is van harte welkom om te komen zingen! Concrete zal voor de begeleiding zorgen en van tevoren kunnen er verzoeknummers worden doorgegeven via het aanmeldformulier.

Na de sing-in willen we met elkaar friet eten. Er is daarvoor een frietkar geregeld. Bij de friet kun je kiezen uit een kroket, frikandel of kaassoufflé.
De kosten voor de maaltijd zijn: vanaf 12 jaar: € 5, van 4-11 jaar: € 2,50, van 0-3 jaar: gratis.
Wilt u gepast geld meenemen?
We vragen u om het drinken zelf mee te nemen.

De tijdsindeling is als volgt:
16.00 uur: inloop
16.30 uur: sing-in
17.45 uur: maaltijd
19.30 uur: einde
19.45 uur: start spel 12+

Belangrijk!
• U dient zelf een stoel of picknickkleed mee te nemen.
• Op het terrein worden met linten vakken uitgezet.
• Volg de aanwijzingen van de begeleiders en houd je aan de richtlijnen van het RIVM.

Opgeven: U kunt zich opgeven t/m woensdag 23 september via dit formulier. Liederen voor de sing-in kunnen opgegeven worden t/m maandag 14 september. We hebben ook nog een aantal vrijwilligers nodig. Geeft u zich daarvoor op?!

’s Avonds wordt er voor de jongeren van 12 jaar en ouder een leuk spel in de wijk Vrijhoeve georganiseerd. We verzamelen om 19.45 uur bij het Evenemententerrein. Kom op de fiets, want die heb je nodig! Je kunt je opgeven bij Henriëtte Verduijn via 06-11060985.

Op zondagochtend 27 september staat de dienst in het teken van de opening van het winterwerk n.a.v. het thema Goed om te horen. Ds. E. van Wijk hoopt in deze dienst voor te gaan. Na de dienst willen we op het Molenplein met elkaar koffiedrinken. Iedereen is hier voor van harte uitgenodigd, of u nu thuis de dienst heeft meegeluisterd of in de kerk aanwezig was. Wilt u zelf uw koffie/thee, wat lekkers en een stoel of picknickkleed meenemen?

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de startdagcommissie.

Hartelijke groet van
Wim en Martine van der Klooster, Henriëtte Verduijn, Nelleke Ros en Margreet Broeders