Sinds 2014 steunen wij als deelgenoot gemeente via de GZB Hans en Gerrie Kasbergen. Zij waren als zendingsechtpaar uitgezonden naar Noord Malawi. Na 6 jaar stopt het project in Noord Malawi. U heeft hier eerder al bericht over ontvangen. Sinds een aantal weken zijn ze weer in Nederland. Op zondag 17 mei zouden zij naar onze gemeente komen om te vertellen over het einde van hun project en om elkaar te ontmoeten. Dit kan, vanwege de overheidsmaatregelen i.v.m. COVID-19, helaas niet doorgaan.

Met onderstaande link laten Hans en Gerrie iets van zich horen en spreken hun dank uit aan u/jou voor uw/jouw inzet en ondersteuning.
https://1drv.ms/v/s!At8O-dT-vcdYgb5VnJ1VZQCbRU3x3Q?e=Gew7uk

Mede door de steun van onze gemeente hebben Hans en Gerrie hun werk in Malawi kunnen doen en zijn zij tot zegen geweest voor de mensen in Malawi. Hartelijk dank daarvoor!

Wij willen Hans en Gerrie bedanken voor de fijne contacten, de open gesprekken, de presentaties en ontmoetingen in onze gemeente. Ook willen we ze bedanken voor de spontane uitnodiging en hartelijke ontvangst van onze jongeren in Malawi in 2016.

Het verlangen van Hans en Gerrie is om terug te gaan naar Malawi. We willen ze daar Gods zegen bij toewensen.

De Zendingscommissie