Welkom op de site van het Kerstevent Sprang-Capelle!

Met kerst gedenken we de geboorte van onze Heere Jezus. U en jij wordt van harte uitgenodigd om dit kerstverhaal te horen en te beleven. Op zaterdag 17 december van 16.00-21.30 uur wordt er een Kerstevent georganiseerd. Vanaf het kerkplein kunt u een wandeling lopen langs verschillende Bijbelse kersttaferelen. In de kerk wordt een afwisselend muzikaal programma aangeboden. In het Jeugdcentrum is een tweedehandsboekenmarkt. En op het kerkplein kunt u lekker opwarmen bij een kampvuur onder het genot van een warm drankje en diverse snacks.

Kerstwandeling
De wandeling start op het kerkplein (Kerkstraat 34, Sprang-Capelle). De wandeling duurt ongeveer een uur en is toegankelijk voor jong en oud. Voor de wandeling is het nodig om u (gratis) op te geven. Dat kan via https://www.plannen.nl/a/kerstevent. Zorg dat u op tijd bij de start bent, zodat de groep niet zonder u vertrekt.

Catering
Op het kerkplein kunt u verschillende versnaperingen kopen. Zo kunt u genieten van lekkere soep, worstenbroodjes, pannenkoeken, oliebollen en warme chocolademelk. De consumpties kunnen contant betaald worden of via een QR-code.

Programma in de kerk
In de prachtige met kaarsen verlichte kerk is een afwisselend programma. Elk half uur start een nieuw onderdeel: een mooi orgelstuk door organist Joop de Zwart en een gelegenheidskoor zingt met begeleiding van Peter Nieuwkoop kerstliederen van Sela.

Tweedehandsboekenmarkt
In het Jeugdcentrum is een tweedehandsboekenmarkt. U kunt warm en droog boeken uitzoeken om in de Kerstvakantie lekker te kunnen lezen. Daarnaast zijn er ook kerststukjes te koop.

U ziet het, er wordt een afwisselend programma aangeboden met voor elk wat wils.

Praktische zaken

• Als het regent of sneeuwt gaat het Kerstevent door. Alleen bij extreme weersomstandigheden zullen we het Kerstevent moeten aanpassen of annuleren
  • Parkeren: er is weinig parkeerruimte rond de kerk. Kom dus vooral op de fiets. Fietsen kunnen geparkeerd worden achter het Jeugdcentrum. Komt u toch met de auto, dan kunt u die parkeren in de straten rondom de kerk.
  • Tijdens het Kerstevent zullen foto’s en/of video’s worden gemaakt die gebruikt zullen worden op de website en social media.
  • Deelname aan dit event is geheel voor eigen risico is. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige door u geleden schade als gevolg van deelname aan dit evenement.
  • Heeft u vragen, dan kunt u mailen naar kerstevent@hervormd-sprang.nl.

Vrijwilligers
Mocht u zich nog op willen geven als vrijwilliger, dan kan dat. Opgeven kan via deze link  of door een mail te sturen naar kerstevent@hervormd-sprang.nl.