Kerstevent 18 december 2021

Doel
Het Missionair Team organiseert op zaterdag 18 december 2021 een Kerstevent rondom de kerk, om zo als gemeente de geboorte van de Heere Jezus te gedenken, én dit zichtbaar te maken voor onze dorpsgenoten. Het is een laagdrempelige activiteit waar je je buren goed voor kunt uitnodigen. Daarnaast is het ook mooi om als gemeenteleden samen een activiteit te organiseren, waardoor de onderlinge verbondenheid wordt vergroot.

Globaal programma
Vanaf het Kerkplein wordt een route uitgezet langs verschillende taferelen die het Kerstverhaal uitbeelden. Dat kan een verhaal zijn, iets van toneel of bijvoorbeeld muziek. De route gaat door Sprang en Landgoed Driessen en het thema is ‘Volg het Licht’.
Het Kerkplein wordt sfeervol ingericht, en er zijn diverse cateringpunten. Zo kun je je lekker opwarmen met een warme chocolademelk bij een vuurkorf en gezellig bijpraten.
In de kerk wordt ook een programma aangeboden. Wat precies, daar wordt nog aan gewerkt…
In het Jeugdcentrum is een tweedehandsboekenmarkt. Je kunt op je gemak snuffelen tussen de boeken om in de Kerstvakantie lekker te kunnen lezen.
Voor de route is het nodig om je op te geven (gratis). Het opgaveformulier volgt binnenkort. De andere activiteiten zijn vrij te bezoeken.
Het programma is van ongeveer 16.00-21.00 uur.

Vrijwilligers
Voor dit alles hebben we natuurlijk veel vrijwilligers met verschillende talenten nodig! Denk aan mensen die een rol willen spelen, hulp bij het op- en afbouwen van het event, het verzorgen van de catering, mensen die ‘iets met muziek willen doen’ of wat dacht je van het beheren van de vuurkorven? Voor iedereen die zich opgeeft is wel iets te doen!

Geef je hier op als vrijwilliger.

Informatie
Heb je een vraag of opmerking of wil je iets overleggen, neem dan contact op met de stuurgroep. Dat kan via kerstevent@hervormd-sprang.nl of door één van ons te bellen of aan te spreken.

We hopen dat dit Kerstevent breed gedragen wordt in de gemeente, en dat we kunnen rekenen op veel vrijwilligers!

Hartelijke groet,
Annemiek van Tilborgh, Gerda de Kok, Janneke Verwoerd, Lijnie Bogers, Marga Schouten en Margreet Broeders