Opgaveformulier

Wil je je als medewerker opgeven?
Vul dan dit formulier in.

Koningsdag rondom de kerk

Een jaarlijks terugkerend spektakel zijn alle activiteiten rondom de kerk van Sprang op Koningsdag.
Op 27 april wordt er weer van 10:00 tot 15:00 uur een grote rommelmarkt en bazaar op het kerkplein van de Hervormde Kerk in Sprang georganiseerd. Allerlei activiteiten voor jong en oud en een gezellig terras voor een hapje en een drankje.

Op het kerkplein is de rommelmarkt met veel extra’s voor jong en oud met uiteraard een gezellig terras met catering. Want wat is er leuker dan onder het genot van een lekker hapje bij te kletsen?
Dit kan een frietje met snack zijn of de in Sprang en omstreken nu al beroemde vers gebakken kibbeling. In het Jeugdcentrum zijn weer lootjes te koop voor de grote berg prijzen die nu al op jullie ligt te wachten.
Ben je benieuwd hoe de grote kerk er van binnen uit ziet? Dan is nu je kans, want op Koningsdag is de kerk geopend en worden er rondleidingen gegeven door mensen die je veel kunnen vertellen over het gebouw en zijn bijzondere geschiedenis. Daarnaast worden er oude documenten en foto’s (van soms meer dan 100 jaar oud) gepresenteerd. Je kunt ook op eigen tijd en gelegenheid de kerk bezichtigen, loop gerust even binnen, we vragen geen entree.

De opbrengst van deze dag gaat voor 25% naar de Actiegroep Sprang bouwt aan verandering, de overige 75% zal gebruikt worden voor onderhoud aan het Jeugdcentrum.

De locatie van de rommelmarkt is Kerkstraat 34 in Sprang-Capelle. Er wordt geen entree gevraagd en parkeren kan in de straten rondom het plein..

De organisatie rekent ook dit jaar weer op veel bezoekers. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we hopen u dan ook op 27 april te zien.