VBK – VakantieBijbelKlub

Al bijna 25 jaar wordt in de laatste week van de zomervakantie de VBK gehouden op het Molenplein in Sprang. Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt er een gevarieerd programma aangeboden voor kinderen van 4-12 jaar.

Ieder jaar staat een nieuw thema centraal. Het programma biedt creativiteit, actie, spel en er wordt gezongen en een Bijbelverhaal verteld. De VBK vindt plaats in een sfeer van veiligheid en gezelligheid, waar ieder kind zichzelf kan en mag zijn. Doel is om de kinderen iets van de liefde van Jezus door te geven.

De oudste groep kinderen van 10-12 jaar, de Yellow Kids, hebben een eigen tent. Zij hebben ’s morgens een eigen programma met net wat meer uitdaging, afgestemd op hun leeftijd.

Op zondag wordt de VBK afgesloten met een welkomstdienst in de kerk.

Contactpersoon: Ria Bogers, tel. 0416-279362

Bingo

Elk jaar, aan de vooravond van de VBK, wordt er een gezellige familiebingo georganiseerd in de grote VBK-tent op het Molenplein. Jong en oud is van harte welkom. De avond bestaat uit 2 delen van elk 4 rondes met in de laatste ronde een superronde met fantastische prijzen. Het gaat deze avond vooral om de gezelligheid en ontmoeting met elkaar.

Contactpersoon: Simon Bogers, tel. 0416-278810