Mocht je een gift willen doen voor de VBK(+), dan kan dat via deze pagina.

VBK 2021 “HALLO CONTACT”

In de laatste week van de zomervakantie is er ook dit jaar weer de VBK.
Het thema is “Hallo Contact” en dat is iets waar we allemaal weer naar uitzien: contact met elkaar!!
Het programma is op woensdag/ donderdag/ vrijdag/zondag ; 1,2,3,5 september 2021
De VBK zal in de ochtend online uitzenden vanuit de kerk en in de middag zal er live programma’s worden georganiseerd, denk dan aan een spel in de wijk, of een speurtocht of nog iets anders.
De VBK+ zal ook 3 avonden een programma organiseren die starten vanaf het kerkplein.
Hoe maken we contact met elkaar is een moeilijke vraag op dit moment maar we kunnen altijd contact maken met God. Hoe dan? Dit willen we vertellen tijdens de VBK, door Bijbelverhalen te vertellen, poppenkast, lekker zingen en nog veel meer.
Doe jij ook mee??? GEZELLIG!!
Als we het programma klaar hebben dan delen we het hier, zodat je precies weet waar wat plaats gaat vinden.

Hier vinden jullie ook alvast een filmpje waar het thema wordt geïntroduceerd.

DE VBK

Update 17/7/2021:

Beste allemaal,

Hierbij een berichtje over de VBK 2021.

De voorbereidingen zijn in volle gang en een leuk programma ligt klaar. Zie ook de flyer.
Het thema is dit jaar:

Helaas dit jaar ook geen tent op het Molenplein, maar wel 3 ochtenden live uitzending vanuit de kerk, waarbij iedereen mee kan doen.
Kijk via de livestream www.hervormdsprang.nl/vbk

Op woensdag middag gaan we een tof spel organiseren op het Molenplein. Waarbij alle basisschool kinderen mee mogen doen.
Hierbij hebben we hulp NODIG!!
– Zou jij een middag mee willen helpen?
– Om weer even het VBK gevoel te voelen?
– Het is op woensdag middag 1 september.
– Het spel is vanaf 14.00u tot 15.30u.
– Kan je ons vanaf 13.15u helpen??
Geef je op via het Google formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfVcHw99t4fyOoIn-0WMEbLKuqDzv6vX3pSyobJ-E-fwUksg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Bedankt!!! Hopelijk tot ziens, en… hebben we contact?! 👋

Met vriendelijk groet,