De VBK zal te volgen zijn via een videostream op deze pagina.

Mocht je een gift willen doen voor de VBK(+), dan kan dat via deze pagina.

Gelukkig kunnen we dit jaar toch een VBK houden! Anders dan anders, maar we hebben een leuk programma in elkaar gezet. Drie ochtenden zijn er live uitzendingen met de tentband, een bijbelverhaal en nog veel meer! Je kunt thuis meedoen en daarna gaan knutselen. Het is leuk als je dit samen met je vriend of vriendinnetje kunt doen. ’s Middags zijn er verschillende activiteiten: een stoepkrijtwedstrijd, een speurtocht en pannenkoeken bakken.

Donderdagmiddag speurtocht:
De informatie voor de speurtocht volgt via de link: speurtocht VBK op donderdag
let op:
In het werkboekje staat op de achterkant van de ‘Kruik met draaischijf’ een kleurplaat. Maar als je de kruik maakt, knip je de kleurplaat kapot. .Hier kun je de kleurplaat ook nog los downloaden

Om deze activiteiten goed te kunnen doen, kun je op maandag een tas ophalen met knutselspullen, dingen die je nodig hebt voor de activiteiten en… een cadeautje! De tas kan opgehaald worden op maandag 17 augustus op het Molenplein. Je mag ook een tas meenemen voor iemand anders die bijvoorbeeld nog niet eerder bij de VBK is geweest.

VBK+

De VBK+ vindt dit jaar wel fysiek plaats. Op woensdag 19 augustus en donderdag 20 augustus zullen er toffe spellen georganiseerd worden zoals je van de VBK+ gewend bent. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud, of ga je aankomend schooljaar naar de middelbare school, dan ben jij van harte uitgenodigd! Dit jaar staat er helaas geen grote tent op het Molenplein, maar zijn jullie welkom in het Jeugdcentrum. Om 19:45 openen de deuren en om 20:00 gaan we beginnen!
Op de donderdagavond moet je een fiets meenemen!

Als organisatie hebben we een uitgebreid protocol wat gevolgd wordt, hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd. Dat houdt dus in dat je thuis moet blijven bij gezondheidsklachten, je 1.5 meter afstand houdt van de leiding, je handen desinfecteert bij binnenkomst en je in je elleboog hoest of niest.

Op zondagochtend wordt de VBK/VBK+ afgesloten met een speciale kerkdienst. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is een online reservering noodzakelijk.
Dit kan via de volgende link: Aanmelden VBK kerkdienst 23 augustus 2020 Kun je niet aanwezig zijn .Dan is de dienst te volgen via kerkdienstgemist.nl/Hervormd-Sprang. Liturgie: 20200823 VBK dienst