Mocht je een gift willen doen voor de VBK(+), dan kan dat via deze pagina.

VBK 2021 “HALLO CONTACT”

In de laatste week van de zomervakantie is er ook dit jaar weer de VBK.
Het thema is “Hallo Contact” en dat is iets waar we allemaal weer naar uitzien: contact met elkaar!!
Het programma is op woensdag/ donderdag/ vrijdag/zondag ; 1,2,3,5 september 2021
De VBK zal in de ochtend online uitzenden vanuit de kerk en in de middag zal er live programma’s worden georganiseerd, denk dan aan een spel in de wijk, of een speurtocht of nog iets anders.
De VBK+ zal ook 3 avonden een programma organiseren die starten vanaf het kerkplein.
Hoe maken we contact met elkaar is een moeilijke vraag op dit moment maar we kunnen altijd contact maken met God. Hoe dan? Dit willen we vertellen tijdens de VBK, door Bijbelverhalen te vertellen, poppenkast, lekker zingen en nog veel meer.
Doe jij ook mee??? GEZELLIG!!
Als we het programma klaar hebben dan delen we het hier, zodat je precies weet waar wat plaats gaat vinden.

Hier vinden jullie ook alvast een filmpje waar het thema wordt geïntroduceerd.

DE VBK