Update 30 december:
Beste gemeenteleden,
We zijn dankbaar dat heel veel gemeenteleden zich hebben opgegeven om te helpen. Voor nu hebben we genoeg vrijwilligers.  U bent altijd van harte welkom om binnen te lopen voor  een kopje koffie.
______________________________________
Beste gemeenteleden,
Vorige week stond er een oproep in Voetius van het Rode Kruis. Het ging over ongeveer 70  OekraÏnse kinderen, tussen de 4 en 13 jaar, die in het NH hotel verblijven. Zij hebben nu kerstvakantie en hebben geen school. Ze hebben weinig te doen in het hotel. Vandaar dat wij een gezellige dag voor hen hebben georganiseerd. We gaan knutselen, pannenkoeken eten en spelletjes doen. De World Servants groep helpt ook mee, maar we hebben nog niet genoeg vrijwilligers. Het zou dus fijn zijn als we nog wat hulp krijgen. Denk aan pannenkoeken bakken, of helpen met knutselen, spelletjes en hand en span diensten. Ook als u gewoon even een kopje koffie wilt komen drinken bent u welkom.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Irma Boogaarts, 0416344407.
We hebben op dit moment ook nog geen tolk. Met Engels, handen en voeten en een vertaalapp komen we ver, maar mocht u nog iemand kennen die Oekraïns kan vertalen naar het Nederlands en andersom, zou dat heel fijn zijn!
Het opgaveformulier om hieraan mee te werken, kunt u hier vinden.
Groeten Haske van Zelst en Irma Boogaarts