Bloemschikken voor Kees en Esther van der Knijff.

In samenwerking met Erica Broeks, Truus Verduijn en Willemien Verduijn, organiseert de Zendingscommissie na het succes van 2022 weer een workshop bloemschikken. De opbrengst van deze workshop is voor ons zendingsechtpaar Kees en Esther van der Knijff.
Tijdens deze workshop maakt u een prachtig bloemstuk. U hoeft zelf alleen een scherp mesje, een tangetje (om ijzerdraad mee te knippen), en een snoeitang mee te nemen.

U wordt van harte uitgenodigd om aan deze activiteit deel te nemen op D.V. donderdag 30 maart. De avond begint om 20.00 uur in het Jeugdcentrum. De kosten van deze avond zijn €20,00.  Voor koffie/thee/fris en wat lekkers wordt gezorgd.

Bent u enthousiast geworden? Meld u dan aan bij Letty Molegraaf (0416-280457, lettymolegraaf@solcon.nl) of klik HIER. Aanmelden kan tot en met donderdag 23 maart.

Voor vervoer kunt u contact opnemen met Letty Molegraaf (0416-280457). Graag vóór zaterdag 25 maart. Bij afmelding na 23 maart, dient het bedrag van €20,00 toch betaald te worden. Dit i.v.m. inkoop van materiaal. Het bloemstuk wordt dan thuisbezorgd.

Bij minder dan 20 deelnemers kan deze avond niet doorgaan.
We hopen op een gezellige avond!

Een hartelijke groet,

DE ZENDINGSCOMMISSIE

Zie hier de officiële uitnodiging.