Follow Me en Follow Me Next
Maandag 30 september start de Follow Me en Follow Me Next weer! We zullen ook dit seizoen iedere week starten met een gezamenlijke opening waarna we in kleinere groepen
verder op het thema ingaan. Follow Me begint om 19:00 uur. Follow Me next begint om 19:30 uur, maar… je bent van harte welkom om vanaf 19:15 elkaar te ontmoeten in het honk.
Geef je uiterlijk maandag 16 september op via je mentor of via https://forms.gle/9XvmP6THCrdi8kdG8 voor vragen: h.a.raamstijn@hervormd-sprang.nl .
Namens de mentoren van Follow Me en Follow Me Next, van harte welkom!
19+ catechese
Leren doe je heel je leven. Vooral als het gaat om de vraag: Wie is God voor mij? En… over de vraag: Wie ben ik voor Hem, en voor mijn naasten? Uiteraard komt daar nog een vraag bij: wat betekent dat voor hoe ik leef? En… waarom is God voor mij onmisbaar? Allemaal vragen waar we samen antwoorden op willen vinden. Dus: Ben je 23 jaar of jonger, en heb je 7 jaar Follow Me (Next) gevolgd (oftewel, ben je al 7 jaar of meer van de basisschool af), dan ben je hartelijk welkom! De 19+ catechese is iedere week in het Jeugdcentrum. De inloop is vanaf 20 uur, en we starten om 20.15 uur. De avonden krijgen (ongeveer) om de week een andere invulling. De ene week doen we Bijbelstudie. Deze avonden worden begeleid door Ds. Van Wijk. De eerste keer is 23 september. De voorbereidingen worden getroffen om de andere avonden in te gaan vullen als “Jeugdvereniging”. Meer informatie over de invulling daarvan en de data volgen nog. Kortom: iedere maandag ben je welkom in het Jeugdcentrum! Voor de 19+ catechese kan je jezelf aanmelden via https://forms.gle/9XvmP6THCrdi8kdG8, voor vragen: predikant@hervormd-sprang.nl