Heb je zin in een herfstwandeling? Gezellig met elkaar genieten van de natuur. Zaterdagmorgen 12 november organiseert de zendingscommissie een herfstwandeling voor iedereen die van wandelen houdt. We hebben een mooie wandeltocht van maximaal 7 km door de natuur.

We vertrekken om 9.15 uur vanaf het kerkplein met de auto. Indien mogelijk graag met de auto komen of met iemand meerijden (het is ongeveer 25 minuten rijden naar het startpunt). Er wordt na de wandeling voor iets lekkers gezorgd. Bij lichte regen gaat de wandeling door. Het is wellicht handig om een flesje water, regenjas of poncho mee te nemen.

Om deel te nemen aan deze wandeltocht vragen wij € 7,50. De opbrengst is bestemd voor het project ‘Sprang bouwt aan verandering’. 35 jongeren uit o.a. onze gemeente zamelen geld in voor een school in Oeganda die zij komende zomer mee gaan bouwen.

Mocht het slecht weer zijn dan wordt de wandeling verzet naar zaterdag 26 november. Let op, zaterdag 12 november laten wij via de mail weten (dit kan tot 1 uur van te voren) als de wandeling wordt verzet!

Heb je zin in een gezellige ochtend, meld je dan snel aan!

Meer informatie over de wandeling vind je hier

AANMELDEN kan via deze link.
Aanmelden kan tot 7 november a.s.