In 2020 is er een einde gekomen aan onze samenwerking als deelgenotengemeente en Hans en Gerrie Kasbergen. Via de GZB zijn we in contact gekomen met Kees en Esther van der Knijff met hun 3 kinderen Hannah(6), Nathan(3) en Timon(1). Dit jonge gezin hoopt binnenkort te vertrekken naar Beiroet, Libanon. Kees zal gaan werken als docent theologie aan het Arab Baptist Theological Seminary. Aan dat seminarie worden studenten uit de hele Arabische wereld en Noord-Afrika opgeleid tot predikant, om de kwetsbare kerk te dienen. Esther hoopt te gaan werken als jeugdarts/kinderarts in een gezondheidskliniek in een arme wijk in Beiroet waar arme Libanese en Syrische kinderen en hun gezinnen de gezondheidszorg krijgen die voor hen anders niet bereikbaar is.

Met woorden en daden delen zij zo het Evangelie: geloven kan niet zonder omzien naar de ander, en naar de ander omzien vertelt iets van Gods liefde.

Als zendingscommissie zijn we blij dat de kerkenraad positief heeft gereageerd op ons voorstel om Kees en Esther van der Knijff te ondersteunen de komende jaren. Als gemeente willen we met hen meeleven, dat kan op verschillende manieren.

Door een kaartje of brief: Kees en Esther van der Knijff,
c/o ABTS
Blata Street
P.O. Box 60
Mansourieh – Maten
Lebanon

Via mail: keesvanderknijff@gmail.com; of esthervanderknijff@gmail.com

Via u gift: Diaconie N.H. Gem. Sprang, rekening NL74RABO0334202523 o.v.v Kees en Esther van der Knijff.
U kunt ook eens een kijkje nemen op hun blog: Licht voor Libanon.
Bovenal vragen we u gebed voor dit jonge gezin.
Kees en Esther hebben enkele filmpjes gemaakt die via Youtube te bekijken zijn. https://www.youtube.com/watch?v=76_3ztpeWWY&ab_channel=MaranathakerkRotterdam
https://www.youtube.com/watch?v=SppWvjt4c4o&ab_channel=MaranathakerkRotterdam
https://www.youtube.com/watch?v=DqUhubx5RV4&ab_channel=MaranathakerkRotterdam

De eerste nieuwsbrief van Kees en Esther