Bestel hier

Oliebollenactie 2020: nu te bestellen!

Ieder jaar organiseert Hervormd Sprang een succesvolle oliebollenactie op Oudjaarsdag. Ook dit jaar willen we ons weer inzetten, om een mooie opbrengst te behalen voor onze gemeente. Helaas zijn de omstandigheden dit jaar vanwege corona moeilijk en kiezen we daarom voor een andere opzet.

Veilig kopen:
Om contactmomenten zo veel mogelijk te beperken, vindt er dit jaar helaas géén vrije verkoop plaats vanuit kraampjes of in het Jeugdcentrum. Oliebollen en appelbeignets zijn dit jaar alleen verkrijgbaar op bestelling. Uw bestelling kan vervolgens worden afgehaald op 31 december a.s. door middel van een auto drive-through aan de zijkant van het Jeugdcentrum. Hierbij kan de bijrijder de bestelling van een afhaaltafel pakken of wordt uw bestelling op gepaste afstand door het raam van de auto op de bijrijdersstoel of achterbank geplaatst. Hierbij kunt u zelf een tijdsblok kiezen wanneer het u past om de bestelling af te halen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor het laten thuisbezorgen van uw bestelling. Daarbij bellen we aan, leggen we de bestelling voor de deur en nemen we vervolgens gepaste afstand. Ook bij het inpakken van uw bestelling worden uiteraard de hygiënemaatregelen in acht genomen. Zo houden we het voor elkaar veilig en kunt u toch genieten van de heerlijke oliebollen en beignets, zoals u al jaren van ons gewend bent.

Waar te bestellen?:
Plaats nu uw bestelling via de webshop van Hervormd Sprang: www.Sprang.store
U vindt hier ook meer informatie over het bestelproces en veilig ophalen van uw bestelling.

Zegt het voort!
Wilt u ons helpen om in dit moeilijke jaar deze actie tot een groot succes te maken?
Dit kan door uw bestelling zo snel mogelijk te plaatsen via de webshop, zodat de organisatie zich goed kan voorbereiden op deze bijzondere editie van de oliebollenactie.  Wilt u daarnaast ook familie of andere gemeenteleden helpen, die wellicht moeite hebben met het online bestellen? Wellicht kent u nog meer geïnteresseerden, verwijs ze dan vooral naar onze webshop.

Ons assortiment voor dit jaar:
– 10 oliebollen met krenten: €7,75
– 10 oliebollen zonder krenten: €7,75
– 5 oliebollen met krenten en 5 zonder krenten: €7,75
– 5 appelbeignets: €7,75
– 1 bus poedersuiker: €1,-

Daarnaast kunt u de gemeente extra steunen door het fooi naar wens toe te voegen aan de bestelling.

Hulp gevraagd:
Voor de oliebollenactie van dit jaar zoeken we voor Oudjaarsdag weer inpakkers (vroeg in de ochtend) en bezorgers (loop van de ochtend). Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via oliebollensprang@hervormd-sprang.nl en daarbij aangeven welke activiteit ze willen uitvoeren. Bij het inpakken worden de hygiënemaatregelen in acht genomen, zoals beschreven in het gebruikersplan van het Jeugdcentrum en vastgesteld door de kerkenraad. Bezorgers dienen de beschikking te hebben over een auto. Wilt u samen met iemand anders bezorgen? Denkt u er dan aan dat diegene tot hetzelfde huishouden moet behoren. Vele handen maken licht werk, dus we hopen op veel aanmeldingen. Dank alvast voor uw medewerking!

Plaats uw bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 29 december a.s.
Vanuit de Oliebollen Commissie hartelijk dank voor uw bestelling!

Henko Lam
Gerrit van Raamsdonk
Dik van den Berg
David Zwarts