Deze week volgen we het Paasproject en vieren we Palmpasen. We hebben het met jullie over ‘Wie is die Man?’, wie is Koning Jezus? Deze week hebben we een bijbelverhaal en prentenboek waar je naar kunt luisteren, en we zingen meerdere liedjes. Ook zit er een filmpje bij voor je oudere broer of zus, dus verzamel de familie! Naast de opdracht die hoort bij het bijbelverhaal is er weer een speciale opdracht: ‘De Koning komt in de stad vandaag. Maak je eigen muziekinstrument om de Koning feestelijk binnen te halen!’. Maak een foto of een filmpje die we op de site en Facebook kunnen plaatsen. Stuur dit naar KND@hervormd-sprang.nl We wensen jullie een heerlijke zondag, Hosanna!

Je kunt deze presentatie hier bekijken en moet hem daarna (rechtsboven in het scherm) downloaden. Alleen op deze wijze kun je de liedjes beluisteren en het verhaal horen. Ook hebben we een aantal bijbehorende werkbladen toegevoegd. We wensen jullie veel plezier met elkaar.

Hebben jullie de kindernevendienst van vorige week nog niet gedaan of helemaal doorgenomen. Kijk hier naar de kindernevendienst bijdrage van vorige week.

Hebben jullie de kindernevendienst van zondag 22 maart nog niet gedaan of helemaal doorgenomen. Kijk hier naar de kindernevendienst bijdrage van zondag 22 maart.